przycisk

psr2020

Szkody w uprawach - gradobicie 2020

Wójt Gminy Sułoszowa informuje, że w dniu 26 czerwiec 2020 r. powiadomił Wojewodę Małopolskiego o wystąpieniu na terenie gminy niekorzystnego…

Projekt „Wspieraj lokalnie” powstał dzięki współpracy Instytutu Wsparcia Organizacji Pozarządowych z PITax.pl Łatwe podatki.

podworko talentow nivea

baner system informacji przestrzennej

Projekt "e-Xtra kompetentna Sułoszowa - rozwój kompetencji cyfrowych w gminie Sułoszowa.”

MapaGminy 01 n small

 

mikroporady

czyste powietrze1 8576

 

 

Pliki Cookie

Nasza strona internetowa stosuje pliki cookies w celu zapewnienia komfortu podczas jej przeglądania. Korzystając z naszej strony wyrażasz zgodę na używanie plików cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami swojej przeglądarki internetowej. Pamiętaj, że w każdej chwili możesz jednak we własnym zakresie zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej decydujące o używaniu plików cookies.

Odwiedza nas 147 gości oraz 0 użytkowników.

Kraków, 12 kwietnia 2016 roku

Trwa rekrutacja do międzynarodowego projektu rozwoju kompetencji w zawodzie Kucharz – „Gotuj po hiszpańsku”

Fundacja PROAKTYWNI rozpoczęła rekrutację do I Edycji projektu kształcenia umiejętności kulinarnych w zakresie kuchni hiszpańskiej i śródziemnomorskiej w Hiszpanii. Zgłoszenia przyjmowane są do dnia 22 kwietnia 2016. W projekcie mogą wziąć udział osoby młode w wieku od 18 do 35 roku życia, pozostające bez pracy, zamieszkałe w Krakowie lub powiecie krakowskim. Projekt współfinansowany jest przez Unię Europejską ze środków EFS na zlecenie Ministerstwa Rozwoju. Udział w projekcie jest całkowicie bezpłatny.

Celem głównym projektu jest aktywizacja zawodowa poprzez nabycie lub podniesienie kompetencji w zawodzie Kucharz. Przed wyjazdem do Hiszpanii uczestnicy projektu odbędą intensywny kurs języka hiszpańskiego i przygotowanie kulturowe (120h) oraz indywidualne przygotowanie do wyjazdu. Podczas trwającego 70 dni pobytu w Walencji będą uczestniczyć w kursie kulinarnym, kontynuować naukę języka hiszpańskiego oraz odbywać praktyki w uznanych restauracjach. Dzięki projektowi uczestnicy projektu będą mieć okazję poznania bogatą tradycję kulinarną regionu morza śródziemnego i Walencji. Nabędą umiejętności przygotowania dań kuchni hiszpańskiej 
z „pierwszej ręki” i na podstawie oryginalnych receptur. Po powrocie z Hiszpanii, uczestnicy znajdą pracę w dobrych restauracjach i hotelach z sieci współpracy Fundacji PROAKTYWNI.

foto-gotuj-po-hiszpansku-1200x800

Rekrutacja do projektu odbywa się w trzech etapach, pierwszym jest zgłoszenie chęci udziału w projekcie poprzez wypełnienie formularza aplikacyjnego, następnie rozmowa rekrutacyjna. Ostatnim etapem jest warsztat kulinarny sprawdzający praktyczne umiejętności kandydatów w kuchni. 
W procesie rekrutacji weźmie udział m.in. zastępca szefa kuchni restauracji Wierzynek w Krakowie Pan Krzysztof Tekieli. Szczegółowe informacje o projekcie i formularz aplikacyjny dostępne są na stronie internetowej www.gotujpohiszpansku.pl oraz w Biurze Projektu: tel. 12 200 21 77, e-mailTen adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript., ul. Szlak 8a, 31-161 Kraków.

gotuj po hiszpańsku

Kontakt:

Anna Pitulej

tel. 12 200 21 77

Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

gotujpohiszpansku.pl

Fundacja Rozwoju Kompetencji i Przedsiębiorczości PROAKTYWNI

Biuro Projektu: ul. Szlak 8a 31-161 Kraków,

tel: 12 200 21 77, e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
www.fundacjaproaktywni.pl

projekt kompetencje kluczem do sukcesu

projekt weze strazackie

projekt wsparcie przedszkolakow w gminie suloszowa mid

Zakup sredniego samochodu ratowniczo tablica na strone internetowa

Tablica informacyjna Malopolskie Remizy 2019 OSP Wielmoza

wfosigw suloszowa ver 2 small

piekna malopolska wies