Urząd Gminy Sułoszowa

od wtorku do piątku: 7:30 - 15:30

Wójt Gminy: Stanisław Gorajczyk
Zastępca Wójta: Marek Szymański

Odwiedza nas 38 gości oraz 0 użytkowników.

Zarząd stowarzyszenia Lokalna Grupa Działania „Jurajska Kraina” ogłasza nabór na stanowisko pracy: Specjalista ds. aktywizacji i promocji.

Forma zatrudnienia: umowa o pracę.

Termin składania ofert: do 15.09.2016 r. do godziny 14:00

Szczegółowe informacje znajdują się w ogłoszeniu o naborze

Procedura naboru

Po upływie terminu składania ofert Komisja Konkursowa dokona wstępnej selekcji, w wyniku której odrzucone zostaną oferty, które wpłynęły po terminie, nie zostały złożone w formie pisemnej oraz niespełniające wymagań określonych w ogłoszeniu o naborze.

Lista kandydatów, wybranych przez Komisję Konkursową na podstawie prawidłowo złożonych ofert, uszeregowanych wg stopnia spełnienia przez nich wymagań określonych w ogłoszeniu o naborze, zostanie zamieszczona na stronie internetowej www.jurajskakraina.pl wraz z podaniem imienia, nazwiska i miejsca zamieszkania.

Kandydaci znajdujący się na tej liście zostaną poinformowani o miejscu i terminie rozmowy kwalifikacyjnej.

Informacja o wyniku naboru będzie umieszczona na stronie internetowej LGD „Jurajska Kraina”.

Szczegółowe zasady prowadzenia naboru na stanowisko pracy zostały określone w Załączniku nr 1 do Regulaminu Biura „Procedura naboru pracowników do LGD” Regulamin Biura stanowi załącznik do Uchwały Zarządu  Stowarzyszenia LGD Jurajska Kraina z dnia 23 maja 2016 roku.

Załączniki:
Pobierz plik (Ogłoszenie.docx)Ogłoszenie.docx[ ]82 kB